Bli bedre kjent med forhåndsfavorittene: Ti kjappe med Trond (aka TEMP)

Posted on Posted in Uncategorized

Nå som det ikke er mange timer igjen til startskuddet går, har jeg tatt et aldri så lite intervju med to av forhåndsfavorittene. Her får du vite litt løst og fast om løperne – felles for begge er at de er ihuga bedpresfans og bor under samme tak. Kanskje du kan plukke opp noen dos and don’ts til neste Klovneløp? Her blir vi bedre kjent med Trond, som tok sølv i fjor.

1.Navn: Trond Einar Moen Pedersli aka TEMP

2.Alder: 23år

3.Studie: Indøk emil

4.Skostørrelse: EU 44,5, så har endel ekstra vekt i forhold til Erlend her.

5.Hvilke sko kommer du til å løpe med?
Blir et par Nike Zoom Streak 6 flyknit. Ikke de letteste skoene men de klare favorittene på gateløp.

6.Tingen du ikke klarer deg uten på løpsdagen: Perioden før oppvarming der jeg setter på Greg Plitt sin motivasjonsvideo og tenker gjennom alt jeg har gjort for å komme dit jeg er i dag. Sier til meg selv at ingen har gjort det jeg har gjort, ingen skal være like god som meg, så det er bare å gå ut, kjøre på og ta hjem seieren.

7.På en skala fra 1 til 5, hvor god er formen?
Formen er nok 2, men det skal holde greit. Vært syk etter NM i friidrett men nå er jeg i gang igjen. Med mindre Erlend takler meg under løpet, bør dette gå bra.

8.Hvordan har du forberedt deg til Klovneløpet?
Vært veldig aktiv på bedpres siste uken men har passet på å ligge under terskel på disse. Tenker å legge inn en fin aften på Selma med Swedbank i kveld også for å roe nervene.

9.Hvordan kjenner vi deg igjen i løypa? Bare se etter den som leder.

10.Har du noen hemmelige treningstips? Det handler om kontinuitet, to økter om dagen hver dag, og du må unngå skader og sykdom. Alle kan trene bra i en kort periode når du er motivert, men det handler om å være mentalt sterk når du ikke er så motivert og møter motgang. Husk også kvalitet > kvantitet. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *