Om Klovneløpet

Sykehusklovnene jobber for at barn innlagt på sykehus skal ha en hverdag fylt med humor, drømmer og fantasi. På St. Olavs Hospital er Sykehusklovnene et viktig lyspunkt i en ellers grå sykehushverdag, men de trenger økonomisk støtte for å fortsette arbeidet sitt. Derfor ønsker vi studenter å gi noe tilbake til byen som vi elsker, ved å hjelpe klovnene til å bli i Trondheim.

I år ble sjette gangen Klovneløpet arrangert 7.september, og som lovet ble dagen fylt med sprudlende farger, yrende liv og et studentengasjement uten sidestykke! Vi holdt blant annet Klovnestafetten med over 100 løpere som knivet om tittelen som Trondheims raskeste forening/kollektiv/vennegjeng, og i år var det NTNUI Rugby som stakk av med seieren. Vi gratulerer!

Totalt var over 500 studenter deltagende på løpsadgen med 50 frivillige og over 400 som fullførte den 6km lange løypen gjennom denne flotte byen. Dette er vi utrolig stolte over, og vet at barna som er langtisdsinnlagt på St. Olavs og deres pårørende setter stor pris på støtten Sykehusklovnene der borte får inn gjennom dette arrangementet.