Opptak

Bli med og arranger Klovneløpet 2020!

 

Sykehusklovnene besøker St. Olavs Hospital for å skape glede for barn som er innlagt på sykehuset. De driftes kun av søknads- og gavemidler, og Klovneløpet arrangeres hvert år for å bidra. Å ha gode medarbeidere i ansvarsstillingene er en forutsetning for å arrangere vellykkede eventer, slik at mest mulig av inntektene går videre til Sykehusklovnene på St. Olavs Hospital. Vi er en gjeng bestående av engasjerte studenter og vi ønsker å ha deg med på laget! 😀

Nå har Klovneløpet opptak av ulike ansvarsstillinger, og vi trenger ildsjeler som kan hjelpe oss med å fortsette denne flotte tradisjonen. Hvis du er som oss, og elsker Trondheim som studentby, så bli med på laget da vel for å gi noe tilbake til byen.

Vi håper du søker, og gleder oss til å samarbeide for å gjøre årets løp det beste til nå!

Du søker enkelt ved å gå inn på denne lenken:

bit.ly/førsteopptak

Søknadsfristen er onsdag 5.februar kl. 23:59.

Det er selvfølgelig bare å stille spørsmål dersom noe er uklart eller det er noe du lurer på. Spørsmål kan sendes til leder@klovnelopet.com

 

Stillingene er som følger:

 

Sekretariatsansvarlig

Liker du å ta ansvar, ha oversikt og delegere oppgaver? Da passer rollen som sekretariatsansvarlig deg midt i blinken. Du kommer til å ha hovedansvaret for alt det praktiske før og under løpsdagen. I tillegg vil det å skaffe sponsorer til goodiebags være en viktig del blant arbeidsoppgavene dine. Du vil også være med på å ta opp assistenter, som skal hjelpe deg med de nevnte oppgavene.

 

Arrangementsansvarlig

Er du interessert i å planlegge og spre glede? Gira på å arrangere de beste festene? Da er arrangementsansvarlig noe for deg! Du vil ha overordnet ansvar for planlegging og det tekniske rundt det å arrangere de kuleste festene. Du kommer til å få hjelp av festgjengen som skal bistå deg før og under arrangementene, i tillegg til å samarbeide tett med underholdningsansvarlig.

 

Underholdningsansvarlig

Er du kreativ og oppfinnsom med et ønske om å skape god stemning? Lyst til å utfordre deg med å tenke litt utenfor boksen? Som underholdningsansvarlig, får du ansvaret for underholdningen under festene og selve løpsdagen. Det kan innebære å mekke spillelister, booke eksterne personer og alt annet etter budsjettets grenser. Du samarbeider tett med arrangementsansvarlig og festgjengen for å sikre god atmosfære i arrangementene våre.

 

Velferdsansvarlig

Er du opptatt av at alle skal ha det bra? Har du lyst til å bidra for miljøet innad i Klovneløpet? Vi søker en velferdsansvarlig, som passer på at alle andre frivillige har det bra. Du styrer internarrangementene, og blir kanskje den viktigste personen for at Klovneløpet skal være best mulig for alle som bidrar. 

 

Informasjonsansvarlig

Klovneløpet søker en informasjonsansvarlig til promotering av Klovneløpet. Som informasjonsansvarlig vil du ha ansvaret for å planlegge og koordinere promoteringen slik at studentene får tilstrekkelig informasjon frem mot løpsdagen. Dette vil i hovedsak gjelde promotering av hendelser som eksamensfest, opptak og løpet i seg selv. Stillingen krever ingen forkunnskaper, men at du er positiv og kan snakke i store forsamlinger.

 

SoMe-ansvarlig

Klovneløpet søker en SoMe-ansvarlig, som har i oppgave å oppdatere de forskjellige sosiale medier-kanalene til Klovneløpet. Dette kan være viktig informasjon, men også andre relaterte artikler, bilder eller videoer som er med på å skape blest frem mot arrangementene. Som SoMe-ansvarlig har du muligheten til å bruke din kreative og skriveglade side, til å forme Klovneløpet sitt image. Stillingen krever ingen forkunnskaper annet enn skrivelyst.

 

Filmansvarlig:

Klovneløpet søker en filmansvarlig. Som filmansvarlig vil du ha ansvaret for å planlegge og regissere filmer av Klovneløpet 2020. Du vil ha mulighet til å bruke din interesse for film og kreativitet til å spre Klovneløpets budskap. Senere vil du ha mulighet til å ta opp flere hjelpere. Stillingen krever at du har interesse for film og er kjent med å lage det.

 

Grafiker

Klovneløpet søker to grafikere. Som grafiker vil du få mulighet til å bruke din kreativitet og sans for det visuelle til å utforme både web- og trykksaker for Klovneløpet. Stillingen krever at du har noe kjennskap til Photoshop eller andre redigeringsprogram. 

 

Bedriftskontakt

Som bedriftskontakt vil man ha arbeidsoppgaver som er å kontakte potensielle bedrifter og inngå avtaler med dem. En trenger ingen forkunnskaper, og tilbake vil man få god erfaring med å selge inn et konsept på best mulig måte. Det eneste som kreves er stå-på vilje og ønske om å yte sitt bidrag til et fantastisk arrangement med en fantastisk hensikt. I tillegg vil du som medlem av Klovneløpet få muligheten til å jobbe med planlegging og gjennomføring av et større idrettsarrangement, noe som er utrolig lærerikt. 

 

Riggeansvarlig

Som riggeansvarlig vil du ha hovedansvaret for riggingen som skal foregå på løpsdagen. Du vil ta stor del i å skape en flott ramme rundt arrangementet. Dette er et viktig ansvar som krever god planlegging. Denne stillingen vil gi et godt innblikk i hva det vil si å planlegge og sette i stand et stort arrangement. Stillingen krever ingen forkunnskaper, men det kan være en fordel å ha førerkort. Er du en person som er strukturert, liker å planlegge, og har stå-på- vilje? Da trenger vi deg som riggeansvarlig!

 

Barnearrangementsansvarlig

Klovneløpet søker 2 barnearrangementansvarlige. Parallelt med selve Klovneløpet vil vi ha et arrangement i Nordre gate for barn fra barneskoler i Trondheim. Som barnearrangementsansvarlig kan du være med på å lage en uforglemmelig dag for disse barna, samt å lage god stemning og skape blest rundt løperne når de kommer til Nordre gate. I denne stillingen vil dere ansette barnearrangementsmedarbeidere, som vil hjelpe til med å planlegge og gjennomføre arrangementet. Dette er en gylden mulighet for deg som er glad i barn og ønsker å lære mer om hva det vil si å være en leder. Er du klar for å gi barna en fantastisk dag? Da ønsker vi deg!

 

Løypeansvarlig

Klovneløpet går i trafikkerte områder både på Gløshaugen og i sentrum. Som løypeansvarlig vil du bidra til at løpet utføres forsvarlig med en ryddet og klar løype i forkant av løpet, samt at løypen er fylt med løypevakter underveis. Som løypeansvarlig vil du få et innblikk i hva det vil si å arrangere et stort løp. Du vil ha ansvaret for vakt-koordinatorer og et titalls løypevakter, noe som vil kunne gi deg god ledererfaring. Dette er et utfordrende verv der du virkelig får kjenne på hvordan det er å koordinere mange under seg.

 

Stafettansvarlig

Før selve løpet går av stabelen blir det blant annet arrangert en stafett. Her møtes linjer og organisasjoner ansikt til ansikt for å vise hvem som er sterkest. Som stafettansvarlig vil du ha det overordnedet ansvaret for planlegging og gjennomføring av stafetten, samt ansvaret for den tradisjonelle pai-kastingen. Dette er en stilling der du får være med å forme en av de største begivenhetene ved siden av selve løpet.

 

IT-ansvarlig

Har du en greie for IT, og vil anvende denne din greie for å bidra til en god sak? Klovneløpet søker en person som kan holde styr på websiden, samt arbeide med å finne en gunstig påmeldingssystem. Med denne stilling har du friheten til å arbeide ganske selvstendig, og samtidig være en del av en super gjeng! Du trenger slett ingen forkunnskaper, men det er naturligvis en fordel.

 

Tidtakeransvarlig

Er du punktlig? Vel, da må jo denne stilling være for deg! Som tidtakeransvarlig får du lære et og annet om hvordan systemer som EQ-timing fungerer, ordne de ledd som må på plass for at systemet skal gå knirkefritt for seg og se på selve Klovneløpet hvordan ditt verk utfolder seg.

 

Gjør hverdagen lysere for barn på St. Olavs hospital – søk Klovneløpet!