Opptak

Bli med og arranger Klovneløpet 2019 - Søk styret!

Vil du være med å utforme Klovneløpet 2019?

 

Klovneløpet er ferdig med opptak for løpet 2018. Det neste opptaket blir etter at Klovneløpet 2018 er avholdt, i slutten av september/starten av oktober, og da blir det opptak av nytt styre: 

Klovneløpet trenger ildsjeler som kan fortsette den flotte tradisjonen! Arbeidet med neste års Klovneløp begynner så smått i siste del av høstsemesteret, og siden kommer brorparten av arbeidet til å foregå over neste vårsemesteret og rett etter sommerferien 2019. Et slikt verv er en gylden mulighet til å møte nye mennesker, utfordre seg selv og sprite opp CV'en.

"Å søke Klovneløpet er den beste avgjørelsen jeg har tatt, og å arrangere årets løp er det mest givende jeg har gjort og siden jeg begynte å studere." - Espen Sørhaug, leder Klovneløpet 2017  

Hvis du er som oss, og elsker Trondheim som studentby, så bli med på laget for å gi noe tilbake til byen da vel!

Vi håper du søker, og gleder oss til å fortsette samarbeidet for å gjøre neste års løp enda bedre!

 

Du søker enkelt ved å sende en mail til admin@klovnelopet.com hvor du forteller oss litt om deg selv og hvilke stillinger du ønsker å søke. Ønsker du å søke flere stillinger, skriv dem i prioritert rekkefølge.

Det er selvfølgelig bare å stille spørsmål dersom noe er uklart eller det er noe du lurer på. Spørsmål kan sendes til leder@klovnelopet.com

 

 

Stillingene i styret er som følger:


Leder

Som leder vil du ha det overordnede ansvaret for at alt blir gjort i tide. Den aller beste egenskapen man kan ha som en leder er motivasjon. Arbeidsoppgavene dine er av den lite definerte sorten men du kommer til være med å strukturere og utforme en organisasjon med om lag 50 medlemmer, lage møteplaner, styre møter, ta stilling til mer eller mindre vanskelige valg på stående fot og ha oversikt på alt som skjer på stor skala så vel som detaljnivå.

 

Økonomiansvarlig

Som seg hør og bør, har økonomiansvarlig kontroll på organisasjonens økonomi. Dette vervet vil gi deg god erfaring i budsjett og regnskap, føring av bilag og lover og regler knyttet opp mot bedriftsøkonomi. Du har også hovedansvar for bøssebæringen som arrangeres før selve løpet og håndterer pengeflyt ut og inn av organisasjonen. Som økonomiansvarlig blir du også fungerende nestleder i organisasjonen.

 

Løpssjef

Løpssjefens hovedansvar er alt som har med arrangeringen av selve Klovneløpet på høsten og Klovnesprinten om våren. Dette omfatter fra tidligere løp: stafett, det 6 km lange løpet, barnearrangement, løype og teknisk på løpsdagen.  

 

Adminsjef

Noen må også ha kontroll på det administrative. Adminsjef har ansvar for sekretariatet og arrangement som ikke er løpsrelatert slik som afterrun, eksamensfest og underholdning på løpsdagen. Når det er tid for opptak og intervjuplanlegging er dette også et ansvarsområde som faller inn under adminjsefen. Du vil også trolig ha ansvar for kontakt med Sykehusklovnene, som alltid er veldig hyggelig. 

 

Infosjef

Uten profilering og sosiale medier hadde ingen visst at det var løp. Her kommer infosjef inn i bildet. Dette ansvarsområdet omfatter produksjon av grafikk, slik som plakater og facebook-header, fotografering og promotering, produksjon av film og drifting av sosiale medier.

 

Markedssjef

Markedssjefen har ansvar for kontakt mellom Klovneløpet og deres samarbeidspartnere. Det vil si både å sørge for opprettholdelse av avtale med hovedsamarbeidspartner og øvrige samarbeidspartnere, samt skaffe nye. Dette er en gylden mulighet til å få bedre kjennskap til bedrifter og næringslivet.