Opptak

Bli med og arranger Klovneløpet 2018!

Sykehusklovnene besøker St. Olavs Hospital for å skape glede for barn som er innlagt på sykehuset. De driftes kun av søknads- og gavemidler, og Klovneløpet arrangeres hvert år for å bidra. Å ha gode medarbeidere i ansvarsstillingene er en forutsetning for å arrangere vellykkede eventer, slik at mest mulig av inntektene går videre til Sykehusklovnene på St. Olavs Hospital. Vi er en gjeng bestående av engasjerte studenter og vi ønsker å ha deg med på laget! 😀

Nå har Klovneløpet opptak av ulike medarbeiderstillinger, og vi trenger ildsjeler som kan hjelpe oss med å fortsette denne flotte tradisjonen. Dette er stillinger som ikke tar mye tid, men som er viktige for at vi skal kunne arrangere løpet. Hvis du er som oss, og elsker Trondheim som studentby, så bli med på laget og gi noe tilbake til byen da vel!

Vi håper du søker, og gleder oss til å samarbeide for å gjøre årets løp det beste til nå!

Du søker enkelt ved å sende en mail til admin@klovnelopet.com hvor du forteller oss litt om deg selv og hvilke stillinger du ønsker å søke. Søknadsfristen er onsdag 28. februar kl. 23:59.

Det er selvfølgelig bare å stille spørsmål dersom noe er uklart eller det er noe du lurer på. Spørsmål kan sendes til leder@klovnelopet.com

 

 

Stillingene er som følger:


Filmansvarlig og -medarbeidere

Klovneløpet søker en filmansvarlig og filmmedarbeidere. Som filmansvarlig vil du ha ansvaret for å planlegge og regissere filmer av Klovneløpet 2018. Du vil ha mulighet til å bruke din interesse for film og kreativitet til å spre Klovneløpets budskap. Stillingen krever at du har interesse for film og er nogenlunde kjent med å lage det.

 

Grafikere

Klovneløpet søker to grafikere. Som grafiker vil du få mulighet til å bruke din kreativitet og sans for det visuelle til å utforme både web- og trykksaker for Klovneløpet. Stillingen krever at du har noe kjennskap til Photoshop eller andre redigeringsprogram.

 

Promotører

Har du lyst til å være med i en gruppe som har ansvaret for promotering av Klovneløpet? Da oppfordrer vi deg til å søke! Som promotør vil du ta del i et team som sørger for å spre informasjon om arrangementet frem mot selve løpsdagen. Dette kan for eksempel være utdeling av godsaker på campus, eller promotering i forelesninger, en del av arbeidsoppgaven blir derfor å snakke foran større forsamlinger.  Stillingen krever ingen erfaring, kun at du er positiv, utadvendt og er gira på å bli med i Klovneløpets Promoteringsgruppe.

 

Fotografer

Er du interessert i foto og glad i å møte nye mennesker? Sitter du inne med mye kreativitet og talent? Da er denne stillingen noe for deg! Vi søker fotografer som kan forevige det som skjer på selve løpsdagen. Det vil være et 6 km langt løp, stafetter og et barnearrangement i Nordre Gate - med andre ord mye liv og røre, og mye gøy å ta bilder av! Bli med i en herlig gjeng og bruk dine ferdigheter til en god sak, søk fotograf i Klovneløpet!

 

Sekreteriatsmedarbeidere

Liker du å være strukturert, samarbeide med andre og gjøre en forskjell? I så fall trenger vi deg i Klovneløpet! Som sekretariatsmedarbeider vil du være med på å sørge for at alt det praktiske før og under løpsdagen går som smurt. Her får du muligheten til å være en del av administrasjonsgjengen, og stillingen byr på mange forskjellige og svært sosiale oppgaver.

 

Arrangementsmedarbeidere

Ønsker du å skape ultragod stemning på årets viktigste event? Bli med i festgjengen til Klovneløpet da vel! Sammen med oss vil du få rom til å spre dine villeste festideer og skape evig god stemning på alle våre arrangementer. Kunne dette vært noe for deg? Søk til festgjengen!

 

Barnearrangementmedarbeidere

Parallelt med selve løpet vil vi ha et arrangement i Nordre gate for barn fra barneskoler i Trondheim. Som barnearrangementsmedarbeider kan du være med på å lage en uforglemmelig dag for disse barna, samt å lage god stemning og skape blest rundt løperne når de kommer til Nordre gate. Dette er en gylden mulighet for deg som er glad i barn og ønsker å lære mer om hva det vil si å gjennomføre et arrangement for barn. Er du klar for å gi barna en fantastisk dag? Da ønsker vi deg!

 

Løypemedarbeidere

Klovneløpet går i trafikkerte områder både på Gløshaugen og i sentrum. Som løypemedarbeider vil du bidra til at løpet utføres forsvarlig med en ryddet og klar løype i forkant av løpet, samt at løypen er fylt med løypevakter underveis. Som løypemedarbeider vil du få et innblikk i hva det vil si å arrangere et stort løp. Du vil ha ansvaret for en del av løypen og løypevaktene i denne delen. Er du flink til å delegere oppgaver og jobbe med andre? Søk løypemedarbeider!