Opptak

"Å søke Klovneløpet er den beste avgjørelsen jeg har tatt..." - Espen Sørhaug, leder Klovneløpet 2017  

Vil du være med å utforme Klovneløpet 2018?

Nå har Klovneløpet opptak av nytt styre, og vi trenger ildsjeler som kan fortsette denne flotte tradisjonen. Arbeidet med neste års Klovneløp begynner så smått dette semesteret, og siden kommer brorparten av arbeidet til å foregå over neste semester og rett etter sommerferien 2018. Et slikt verv er en gylden mulighet til å møte nye mennesker utfordre seg selv og sprite opp CV'en.

"Å søke Klovneløpet er den beste avgjørelsen jeg har tatt, og å arrangere årets løp er det mest givende jeg har gjort og siden jeg begynte å studere." - Espen Sørhaug, leder Klovneløpet 2017  

Hvis du er som oss, og elsker Trondheim som studentby, så bli med på laget da vel for å gi noe tilbake til byen.
Vi håper du søker, og gleder oss til å fortsette samarbeidet for å gjøre neste års løp enda bedre!

 

Du søker enkelt ved å sende en mail til admin@klovnelopet.com hvor du forteller oss litt om deg selv og hvilke stillinger du ønsker å søke.
Det er selvfølgelig bare å stille spørsmål dersom noe er uklart eller det er noe du lurer på. Spørsmål kan sendes til leder@klovnelopet.com

 

 

Stillingene i styret er som følger


 

Leder

Som leder vil du ha det overordnede ansvaret for at alt blir gjort i tide. Den aller beste egenskapen man kan ha som en leder er motivasjon. Arbeidsoppgavene dine er av den lite definerte sorten men du kommer til være med å strukturere og utforme en organisasjon med omlag 50 medlemmer, lage møteplaner, styre møter, ta stilling til mer eller mindre vanskelige valg på stående fot og ha oversikt på alt som skjer på stor skala så vel som detaljnivå.

 

Økonomiansvarlig

Som seg hør og bør, har økonomiansvarlig kontroll på organisasjonens økonomi. Dette vervet vil gi deg god erfaring i budsjett og regnskap, føring av bilag og lover og regler knyttet opp mot bedriftsøkonomi. Du har også hovedansvar for bøssebæringen som arrangeres før selve løpet og håndterer pengeflyt ut og inn av organsisasjonen.

 

Løpssjef

Løpssjefens hovedansvar er alt som har med arrangeringen av selve løpet. Dette omfatter fra tidligere løp: stafett, det 6km lange Klovneløpet, barnearrangement, løype og teknsik på løpsdagen.  

 

Adminsjef

Noen må også ha kontroll på administrative. Adminsjef har kontroll på sekretariatet og arrangement som ikke er løpsrelatert slik som afterrun, eksamensfest og underholdning på løpsdagen. Du vil også ha ansvar for kontakt med Sykehusklovnene, som alltid er like hyggelig. 

 

Infosjef

Uten profilering og sosiale medier hadde ingen visst at det var løp. Her kommer infosjef inn i bildet. Dette ansvarsområdet omfatter produksjon av grafikk, slik som plakater og facebook-header, fotografering og distribuering, produksjon av film og drifting av sosiale medier.

 

Markedssjef

Markedssjefen har ansvar for kontakt mellom Klovneløpet og deres sponsorer. Det vil si både å sørge for opprettholdelse av avtale med hovedsponsor og øvrige sponsorer, samt skaffe nye sponsorer. Dette er en gylden mulighet for å bli bedre kjent med bedrifter og markedslivet.