Opptak

Gjør hverdagen lysere for barn på St. Olavs hospital - søk Klovneløpet!

Bli med og arranger Klovneløpet 2019!

Sykehusklovnene besøker St. Olavs Hospital for å skape glede for barn som er innlagt på sykehuset. De driftes kun av søknads- og gavemidler, og Klovneløpet arrangeres hvert år for at studentene også skal ha en mulighet til å bidra. Å ha gode medarbeidere i ansvarsstillingene er en forutsetning for å arrangere vellykkede eventer, slik at mest mulig av inntektene går videre til Sykehusklovnene på St. Olavs Hospital. Vi er en gjeng bestående av engasjerte studenter og vi ønsker å ha deg med på laget!

Nå har Klovneløpet opptak av alle medarbeiderstillinger, og vi trenger ildsjeler som kan hjelpe oss med å fortsette denne flotte tradisjonen. Hvis du er som oss, og elsker Trondheim som studentby, så bli med på laget da vel for å gi noe tilbake til byen.

Vi håper du søker, og gleder oss til å samarbeide for å gjøre årets løp det beste til nå!

 

Du søker enkelt ved å sende en mail til admin@klovnelopet.com hvor du forteller oss litt om deg selv og hvilke stillinger du ønsker å søke. Søknadsfristen er tirsdag 5. mars 23.59.

Det er selvfølgelig bare å stille spørsmål dersom noe er uklart eller det er noe du lurer på. Spørsmål kan sendes til leder@klovnelopet.com

Stillingene er som følger:

Filmansvarlig

Klovneløpet søker en filmansvarlig og filmmedarbeidere. Som filmansvarlig vil du ha ansvaret for å planlegge og regissere filmer av Klovneløpet 2019. Du vil ha mulighet til å bruke din interesse for film og kreativitet til å spre Klovneløpets budskap. Stillingen krever at du har interesse for film og er nogenlunde kjent med å lage det.

 

SoMe-ansvarlig

Klovneløpet søker en SoMe-ansvarlig, som har i oppgave å oppdatere de forskjellige sosiale medier-kanalene til Klovneløpet. Dette kan være viktig informasjon, men også andre relaterte artikler, bilder eller videoer som er med på å skape blest frem mot arrangementene. Som SoMe-ansvarlig har du muligheten til å bruke din kreative og skriveglade side, til å forme Klovneløpet sitt image. Stillingen krever ingen forkunnskaper annet enn skrivelyst.

 

Grafiker

Klovneløpet søker grafiker. Som grafiker vil du få mulighet til å bruke din kreativitet og sans for det visuelle til å utforme både web- og trykksaker for Klovneløpet. Stillingen krever at du har noe kjennskap til Photoshop eller andre redigeringsprogram.

 

Promotører

Har du lyst til å være med i en gruppe som har ansvaret for promotering av Klovneløpet? Da oppfordrer vi deg til å søke! Som promotør vil du ta del i et team som sørger for å spre informasjon om arrangementet frem mot selve løpsdagen. Dette kan for eksempel være utdeling av godsaker på campus, eller promotering i forelesninger, en del av arbeidsoppgaven blir derfor å snakke foran større forsamlinger.  Stillingen krever ingen erfaring, kun at du er positiv, utadvendt og er gira på å bli med i Klovneløpets promoteringsgruppe.

 

Fotografer

Er du interessert i foto og glad i å møte nye mennesker? Sitter du inne med mye kreativitet og talent? Da er denne stillingen noe for deg! Vi søker fotografer som kan forevige det som skjer på selve løpsdagen. Det vil være et 6 km langt løp, stafetter og et barnearrangement i Nordre Gate - med andre ord mye liv og røre, og mye gøy å ta bilder av! Bli med i en herlig gjeng og bruk dine ferdigheter til en god sak, søk fotograf i Klovneløpet!

 

Sekretariatsmedarbeidere

Liker du å være strukturert, samarbeide med andre og gjøre en forskjell? I så fall trenger vi deg i Klovneløpet! Som sekretariatsmedarbeider vil du være med på å sørge for at alt det praktiske før og under løpsdagen går som smurt. Her får du muligheten til å være en del av administrasjonsgjengen, og stillingen byr på mange forskjellige og svært sosiale oppgaver.

 

Arrangementsmedarbeidere

Ønsker du å skape ultragod stemning på årets viktigste event? Bli med i festgjengen til Klovneløpet da vel! Sammen med oss vil du få rom til å spre dine villeste festideer og skape evig god stemning på alle våre arrangementer. Kunne dette vært noe for deg? Søk til festgjengen!

 

Riggemedarbeider

Har du erfaring med å sette opp lydanlegg? Er du praktisk anlagt og liker å ta i et tak? Vi trenger riggemedarbeidere som skal hjelpe til med å rigge scene, lyd, gjerder på de forskjellige arrangementene vi skal ha! Du får være med å arrangere Trondheims morsomste løp og se bak kulissene i et større arrangement! Søk nå!

 

Tidtakningsmedarbeider

En konkurranse er lite uten en vinner. Og hvordan kan man kåre en vinner uten å ta tiden? Vil du hjelpe til å sørge for at deltagerne får en superbra dag og i tillegg gjøre alt dette for en god sak? Vi trenger en tidtakningsmedarbeider som tar ansvar for at systemet er oppe og går hele Klovneløpet! Så hvis du vil lære mer om hvordan et idrettsarrangement blir gjennomført, så er det bare å søke!

 

Barnearrangementsmedarbeidere

Parallelt med selve løpet vil vi ha et arrangement i Nordre gate for barn frabarneskoler i Trondheim. Som barnearrangementsmedarbeider kan du være med på ålage en uforglemmelig dag for disse barna, samt å lage god stemning og skape blestrundt løperne når de kommer til Nordre gate. Dette er en gylden mulighet for deg som er glad i barn og ønsker å lære mer om hva det vil si å gjennomføre et arrangement for barn. Er du klar for å gi barna en fantastisk dag? Da ønsker vi deg!