Løpsdagen 2018

Torsdag 6. september smeller det til med veldedighetsløp på Gløshaugen! 

Her blir det stafett, besøk fra Sykehusklovnene, masse farger, liv, røre, kostymer og ikke minst Klovneløpet - et 6 km langt løp gjennom Trondheim med start og mål på Gløshaugen. Løypekart finnes HER. Det stilles ingen krav til fysisk form, og det er mulig å delta i klasse både med og uten tidtakning. Selv om dette er et veldedighetsløp blir det selvsagt kåret raskeste i herre- og kvinneklassene, og vi kan love gode premier. 

Uansett om du er den raskeste løperen eller ikke, er de virkelige vinnerne denne dagen barna på St. Olavs som får lysglimt i en grå og dyster sykehushverdag med besøk fra livlige, fargerike sykehusklovner.

 

Link til påmelding for årets løp – KLIKK HER 

 

For å kunne gjennomføre Klovneløpet er man avhengig av å ha løypevakter langs løypen. Om man ikke ønsker å løpe, men allikevel ønsker å bidra, er dette noe for deg. Dette koster ingenting og man T-skjorte og goodiebag på lik linje med de som løper. Du vil bli informert om oppmøte og praktisk informasjon på mail nærmere løpsdagen.

Påmelding som løypevakt – KLIKK HER 

 

Takk for at du blir med å støtte Sykehusklovnene ved St. Olavs Hospital her i Trondheim!

 

Program for dagen


09:55 – Åpning

10:00 –  Start stafett

11.05 – Finale stafett

 

Klovneløpet

11:25 – Oppvarming med 3T

11:45 – Start herrer, konkurranse

11:47 – Start kvinner, konkurranse

11.50 – Start trim med tid

11.53 – Start trim uten tid

12:30 – Premieutdeling

Premiering: Det blir flotte premier til topp 3 i både herre- og dame-klassen. Det vil også bli premiert for beste kostyme så her er det bare fantasien som setter grenser!

 

Viktig informasjon til alle deltakere:

Startnummer, løps-t-skjorte og ev. brikke til dere som løper på tid, må hentes i Glassgården i EL-bygget på Gløshaugen fra kl 10-16 på onsdag (se kartet). Adressen er O. S. Bragstads plass 2E. Vi håper at så mange som mulig løper i løps-t-skjorten eller eget kostyme!

I tillegg til at løypen er merket med skilt og ballonger, vil det være løypevakter rundt om i løypen. Merk at disse ikke har myndighet til å stoppe trafikken, og alle bes derfor om å se seg for og bruke fortau og fotgjengerfelt der det er mulig gjennom hele løypen. Det kan være greit å gjøre seg kjent med løypen på forhånd: LØYPEKART